Bokkers Events
Uitje in de regio
deutsch

Het Verhaal

Berend Bokkers werd in mei 2000 dood aangetroffen op een bankje in het park. In zijn handen hield hij een foto met een afbeelding van een schaars geklede jonge vrouw. Groot was de verbazing van zijn kleinzoon toen die in een geheime bergplaats een koekjestrommel aan trof met ondermeer een reeks foto’s en negatieven waarop telkens een jonge vrouw was te zien.

De Burgermeester van Nijmegen roept de hulp in van zijn burgers!

 

Wie heeft Berend Bokkers vermoord? 

Waarmee is Berend Bokkers vermoord? 

 

De opdracht

De opdracht is eenvoudig: vind zo snel mogelijk het moordwapen. Een aanwijzing over de vindplaats van het moordwapen helpt je daarbij. Op verschillende plekken in de stad zijn moorddadige raadsels verborgen. Los een raadsel op en ontvang een letter. Deze letters vormen een naam van de dader van de moordzaak. De naam van de dader is jullie toegang tot de vindplaats van het moordwapen.

 

Reactie Gemeente Nijmegen

Ondanks de regen en kou heeft iedereen het spel als uitdagend en zeer spannend ervaren. Aanvankelijk zat iedereen, nadat we de werking van het GPS apparaat doorhadden, ontspannen om zich heen te kijken op zoek naar de fragmenten afgebeeld op de foto's, maar naarmate het spel vorderde raakte iedereen volledig in de ban van de 'competitie' en gingen we voor de winst. Het spel is de perfecte manier om je eigen stad eens op een andere manier te leren kennen. De opzet zorgt ervoor dat alle deelnemers betrokken zijn en er goed samengewerkt moet worden. In het kader van de teambuilding dus het perfecte uitje!"