Bokkers Events
Uitje in de regio
deutsch

ENTHOUSIAST TEAM

De droom van Bokkers Events is uitgekomen. Na jaren ervaring in het organiseren van evenementen, vonden we een prachtige woonboerderij in het grensgebied in het Oosten van het land. Deze is verbouwd tot een frisse en moderne accommodatie waar wij u graag ontvangen. Daarnaast bieden we diverse spannende en actieve uitjes in de verschillende historische steden.

Met een enthousiast team van freelancers en trainers staan wij u graag bij om van uw (meerdaagse)activiteit een succes te maken.

IEDEREEN DOET MEE

De kracht van Bokkers Events zit in de persoonlijke aandacht voor u als gast! Uw wens staat centraal en daarin denken wij graag met u mee. Een gemoedelijke sfeer en ons motto ‘iedereen moet mee kunnen doen’, staan bij ons hoog in het Vaandel.

Sfeer en kwaliteit zijn afhankelijk van vele factoren, maar wordt uiteindelijk bepaald door de mensen die hier oog voor hebben en zich er hard voor willen maken.

Wij zijn opzoek naar instructeurs die graag werken met mensen. Wil jij jou talenten inzetten en werk je graag in teamverband, stuur ons dan een email of brief.