Bokkers Events
Uitje in de regio
deutsch
Overnachten, Kamperen, Groepsruimte, Vakantiewoning

De groepsaccommodatie 

Fris, eenvoudig en landelijk gelegen in het prachtige rijk van Nijmegen bevindt zich de groepsaccommodatie BokkersEvents. Bij uitstek geschikt voor familieuitjes (20 personen), vrijgezellenuitjes, bedrijfsuitjes, vriendengroepen en kleine cursusgroepen, voor diegene die van rust en gezelligheid houden. Impressie

Voorzieningen

De leefruimte is voorzien van een gezellige ruimte met grote eettafel en openslaande deuren naar het heerlijke buitenterras. Verder heeft de ruimte een open keuken met bar. Er zijn twee sfeervolle slaapzalen (2 x 8 pp) een toilet en zijn er twee knusse badkamertjes. Ook kunt u gebruik maken van het aangrenzende grasveld en aanwezige spelletjes. Boeken

BokkersEvents is geschikt voor zelfverzorging, maar indien gewenst verzorgen wij graag de catering. Bent u op zoek naar activiteiten, kijk dan bij 'Evenementen & activiteiten'. 

Bivakkeren en kamperen

De avonturiers van uw groep, die het liefste slapen onder de sterrenhemel, kruipen 's avonds in hun zelfgemaakte bivak! Materialen stellen wij beschikbaar. U kunt ook uw eigen tent opzetten in onze wei!

De omgeving

De ligging is landelijk in bosrijk en toeristisch fiets- en wandelgebied. Dichtbij het stadje Goch, Kleve en Kevelaer met rivier de Niers, waterpretpark en sauna Gochness.  

Voor vragen en/of meer informatie klik hier!

Foto's

Referenties

Hanneke en Evert, Amsterdam

Vriendelijk en gastvrij; Wat 'n rust. Een mooie omgeving en nog heel veel te wandelen. Wij komen zeker nog eens terug!

 

Jan en Charlotte Nanning, Tholen

Hartelijk dank voor de gezellige ontvangst. We hebben heerlijk gebivakkeerd! Veel succes met jullie plannen. Tot ziens.