Bokkers Events
Uitje in de regio
deutsch
Bedrijfsuitje actief, schot in de roos

Moordzaak aan de .......

 • Spannend en uitdagend teamuitje!

  Welk team vindt het moordwapen? De moordzaak is een spannend en interactief citygame spel, in het centrum van Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Venlo en ...........

  Op het politiebureau in een grote stad is paniek uitgebroken. Bewijsstuk nummer 1 van de moordzaak, het moordwapen, is gestolen door onbekende dader. Zonder moordwapen geen bewijs, zonder bewijs geen veroordeling. Niet alleen de hoofdcommissaris is ten einde raad, de geplande rechtszaak kan nu geen doorgang vinden. Een groot aantal rechercheurs is zonder enig resultaat op de zaak gezet.

  Welk team vindt het Moordwapen?

  Vindt zo snel mogelijk het moordwapen. Een aanwijzing over de vindplaats van het moordwapen helpt je daarbij. Op verschillende plekken in de stad zijn moorddadige raadsels verborgen. Los een raadsel op en ontvang een letter. Deze letters vormen een naam van de dader van demoordzaak. De naam van de dader is jullie toegang tot de vindplaats van het moordwapen.

  Speelsteden Nederland & Duitsland

   Nederland: Arnhem, Doetinchem, Nijmegen, Venlo, Zutphen!  In  Duitsland, Duisburg, Kevelaer en Kleve. Ook mogelijk op maat en op bestelling! 

  Reactie

  Een leuk, goed georganiseerde middag. Bijzonder om een bekende stad met andere ogen te bekijken. Goede verdeling van je team is nodig om efficiënt te werk te gaan en zo de oplossing te vinden. Geschikt voor teambuilding met collega’s en vrienden. Ook te combineren met andere activiteiten, voor elk wat wils!

  Ik wil de moordzaak spelen

  • Teambuilding, Citygame
  • Arnhem, Doetinchem, Nijmegen en Venlo
  • Inclusief Enthousiaste spelleider Gebruik spelmaterialen, uitdagende challenges, game-app, Scorekaart! Prijs winnende team Een spannende beleving!
  • Vanaf 15 personen
  • 2 uur
  • Vanaf € 24,50 per persoon