Bokkers Events
Uitje in de regio
deutsch
Wie is de Mol

Durven! Denken! Doen!

  • Durven! Denken! Doen!

    Gpsspel met uitdagingen. Durven, Denken en Doen is spannend, sportief en interactief  bedrijfsuitje. Strijd met je team en overwin de hindernissen en handicaps. En wordt winnaar van  Durven Denken en Doen 

  • Moordzaak aan de ...........

    Welk team vindt het moordwapen? De moordzaak is een spannend en interactief GPS -  SMS spel, in het centrum van Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, Venlo en ...........

  • Op Maat

    Wij arrangeren uw mysterie op maat! Op uw gewenste locatie! Uw mysterie, onze uitdaging!

Spannend & Actief

Spannend en actief! Enkele sleutelwoorden die zeker passen bij de interactieve GPS -  SMS spellen in de diverse speelsteden (van Gelderland, Limburg, en Brabant ) in o.a. Arnhem, Doetinchem, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen,    Venlo en Zutphen!

Het leukste uitje in de stad,

De stadsspelen spelen  zich af in en rond verschillende steden in Nederland: Nijmegen, Arnhem, Doetinchem en Venlo. Elke stad heeft zijn eigen unieke citygame en heeft een totaal andere inhoud. Daarnaast proeft elke stad zijn eigen sfeer!

Reactie gemeente Nijmegen

Ondanks de regen kou heeft iedereen het spel als uitdagend en zeer spannend ervaren. Het spel is de perfecte manier de stad op een andere manier te leren kennen. De opzet zorgt ervoor dat alle deelnemers betrokken zijn en er goed samengewerkt moet worden. In het kader van de teambuilding het perfecte uitje!